Καμμένος: «Την Κυριακή θα γίνει τσουνάμι»

Ηχηρό μήνυμα από τη Λάρισα έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος νωρίτερα συναντήθηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος,

την ημέρα των εκλογών θα γίινει τσουνάμι που θα συμπαρασύρει και θα ανατρέψει τα κόμματα του Μνημονίου.

«Η Θεσσαλία στέλνει μήνυμα νίκης και απελευθέρωσης της χώρας από τις δυνάμεις του Μνημονίου. Παραμένουμε Ανεξάρτητοι, συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και πίστη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, υπενθυμίζοντας ότι τον αγώνα τον Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζουν 48 αντιμνημονιακά κινήματα που αναπτύχθηκαν στο Σύνταγμα.

Αυτό που προέχει, είναι την Κυριακή να στείλουν μήνυμα στην κάλπη οι 6 εκατομμύρια συνάνθρωποι μας που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι 1,2 εκατ. άνεργοι και οι χιλιάδες επαγγελματίες που αναγκάστηκαν από την πολιτική της Τρόικας να βάλουν λουκέτο», παρατήρησε και στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση επανέλαβε: «Είμαστε ενωμένοι, είμαστε περήφανοι για τον αξιοπρεπή αγώνα που δίνουμε, κόντρα στην προσπάθεια φίμωσης που επιχειρείται από τα οργανωμένα συμφέροντα, από τη λάσπη που μας ρίχνουν, με τις πλαστογραφίες και άλλες άνανδρες τακτικές».

Ερωτηθείς εξάλλου σχετικά με τους μουσουλμάνους υποψήφιους του κόμματός του, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους με ελληνική συνείδηση και όχι μουσουλμάνους που προσλαμβάνονται -όπως χαρακκτηριστικά ανέφερε- από τα υπόλοιπα κόμματα λόγω εκλογών.

Ο κ. Καμμένος αναχώρησε το πρωί με το λεωφορείο του κόμματός του για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει στις 19.00 σε ανοικτή συγκέντρωση στο λιμάνι της πόλης. Πρώτη στάση ήταν η Στυλίδα όπου συναντήθηκε με τον Απ. Γκλέτσο και στη συνέχεια η Λάρισα όπου είχε συνάντηση με όλους τους υποψήφιους βουλευτές των νομών Μαγνησίας, Λαρίσης, Καρδίτσας, Τρικάλων. Τρίτη στάση είναι η Κατερίνη, ενώ επόμενος προορισμός αμέσως μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, είναι οι Σέρρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα