Καράογλου: Η Μέρκελ «μας κρατάει στην πρίζα»

Την άποψη ότι η Γερμανίδα καγκελάριος «θέλει να μας έχει στην πρίζα» εξέφρασε ο Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας στην εκπομπή «Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» στη ΝΕΤ fm.

«Προφανώς η κα Μέρκελ είναι Γερμανίδα, έχει άλλη νοοτροπία και άλλη κουλτούρα και θέλει μέχρι την τελευταία στιγμή να μας έχει στην πρίζα, με την έννοια ότι θα πρέπει να κάνουμε και εμείς την προσπάθειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα,

μίλησε για το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί σημειώνοντας πως «όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής 18 και 19 Οκτωβρίου να δουν τι θα γίνει με τη χώρα μας.»

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε και για το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η αβεβαιότητα που επικρατεί μπορεί να λήξει. «Εκτιμώ ότι οι διεθνείς αγορές και επενδυτές Έλληνες και ξένοι θα καταλάβουν ότι η αβεβαιότητα έχει λήξει στις 18 και 19 Οκτωβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο Θεόδωρος Καράογλου έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα πως «τα αποτελέσματα θα είναι θετικά». «Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα