Καρνέζης: Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις για φέτος…

Ο διεθνής γκολκίπερ, Ορέστης Καρνέζης, χωρίς υπεκφυγές και με απόλυτη ειλικρίνεια, μίλησε για την άσχημη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε την ανάγκη να κάνουν άπαντες αυτοκριτική.

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή. Σίγουρα μία δυσάρεστη κατάσταση. Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Είτε

εμείς οι ποδοσφαιριστές είτε όποιος άλλος απαρτίζει την ομάδα. Να δούμε τι έκανε και τι δεν έκανε ο καθένας για να δούμε αν είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά μας», τόνισε ο Ορέστης Καρνέζης.

Στη συνέχεια, ερωτώμενος για το τι ακριβώς έφταιξε στο Τριφύλλι και έφτασε φέτος σε αυτό το σημείο, είπε: «Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, που λένε. Η αλήθεια είναι πως έφταιξαν πολλά. Ήμασταν κακοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήμασταν, όμως, και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Σε παιχνίδια οριακά, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, που μας στοίχισαν. Ενώ παίζαμε καλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όταν δε σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δε χάνεις μόνο βαθμούς. Χάνεις ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη», υπογράμμισε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο πράσινος πορτιέρο είπε χαρακτηριστικά: «Δεν παύει παρά την βαθμολογική διαφορά να είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πάμε για το καλύτερο, να είμαστε σοβαροί και να καταφέρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουν απομείνει ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα