Από το Βενιζέλο στον Ιβάν και από το ΠΑΣΟΚ στον ΠΑΟΚ!

Του Βαγγέλη Στολάκη

Μπορεί η λήξη της συνεργασίας της με τον ALPHA και τον Δημήτρη Κοντομηνά να ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη για τη Θεσσαλονικιά, Εύα Καϊλή, ωστόσο, δεν κάθισε με… σταυρωμένα τα χέρια. Η ωραία Εύα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του… Ιβάν Σαββίδη, εθελοντικά όπως η ίδια δηλώνει και φέρεται να αναλαμβάνει καθήκοντα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα

με πληροφορίες της «Κ» το συμβόλαιό της με την Κάντζα «έσπασε» εξαιτίας της άρνησης της Εύας Καϊλή στις πιέσεις των διευθυντικών στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού να εμφανιστεί ξανά στον… αέρα. Όπως είχε ακουστεί η κ. Καϊλή θα εμφανιζόταν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα στα δελτία ειδήσεων του ALPHA ως σχολιάστρια διεθνών είδησεων. Κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ…

Την ώρα μάλιστα που οι πληροφορίες την ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΝΤ1 αλλά και τον ΣΚΑΪ, την κέρδισε ο… Ιβάν Σαββίδης. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλευρό του μεγαλομετόχου του δικεφάλου του Βορρά επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις πληροφορίες που την ήθελαν να αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα