Κασιδιάρης καταγγέλλει στημένες κάλπες

Για “στημένες ψηφοφορίες” και “διαιώνιση διαφθοράς” έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας ότι σε “άλλο σοβαρό κράτος θα είχαν τιμωρηθεί οι υπεύθυνοι, αλλά όχι στην Ελλάδα”.

Κατηγόρησε τον Γ.Παπανδρέου ότι ήταν ενήμερος για την Λίστα Λαγκάρντ καθώς σε αυτόν λογοδοτούσαν,

όταν ήταν πρωθυπουργός, η Ε.Υ.Π και ο υπουργός Εσωτερικών, ενώ τόνισε για άλλη μία φορά τις ποινικές ευθύνες που έχει ο Γ.Παπανδρέου για την υπόθεση της Λίστας.

Από το στόχαστρο του Η.Κασιδιάρη δεν ξέφυγε ο Ευ.Βενιζέλος και ο κ.Διώτης τους οποίους κατηγόρησε για συγκάλυψη. Όπως ανέφερε απο το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χ.Α την ίδια μέρα που παρέλαβε το περιβόητο στικάκι ο κ.Διώτης ενημέρωνε τους κ.κ Παπανδρέου και Βενιζέλο για τη φοροδιαφυγή, άρα, συμπέρανε ότι κάτι υπάρχει που προσπαθούν να συγκαλύψουν. Παράλληλα έκανε λόγο για “άριστη χειραγώγηση της ψυχολογίας της μάζας”, και επεσήμανε ότι ”πρέπει να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για σαρία αδικημάτων”.

Για τον πρώην πρωθυπουργό Παπαδήμο τόνισε πως διέπραξε την απόλυτη απραγία σχετικά με το θέμα, ενώ τον κατηγόρησε για απάθεια με αφορμή την βράβευση του από τον ΙΟΒΕ.

Ο κ. Κασιδιάρης υπογράμμισε ότι “προτείνουμε για παραπομπή τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Παπαδήμο και Βενιζέλο”, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για κωλοτούμπες στο θέμα με την πρόταση για παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου.

Κατέληξε λέγοντας πως είναι απολύτως υπεύθυνοι και οι τέσσερις, όπως και το πολιτικό σύστημα που δεν ανοίγει τη Λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα