Κατασκεύαζαν πλαστα εισιτήρια για τα Μ.Μ.Μ

Έτοιμοι να γεμίσσουν την Αθήνα με πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ ήταν 4 αλλοδαποί που συνελήφθησαν χθές το μεσημέρι στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Ζήνωνος, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 362 πλαστά εισιτήρια.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας 37, 53, 47 και 58 ετών γεωργιανής καταγωγής, σε βάρος

των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Έπειτα από καταγγελίες που δέχτηκε ο ΟΑΣΑ πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά την οποία ο 37χρονος και ο 53χρονος εντοπίσθηκαν να κάνουν ύποπτες συναλλαγές με ομοεθνείς τους.

Έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν την στιγμή που πωλούσαν πλαστά εισιτήρια.

Οι Αρχές κατάσχεσαν: Τριακόσια εξήντα δύο πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έναν εκτυπωτή και τρία κινητά τηλέφωνα, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια των συλληφθέντων.

Με αφορμή τις συλλήψεις αυτές το υπουργείο Μεταφορών αναφέρει ότι σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε «από το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει μια συστηματική προσπάθεια για την αντιμετώπιση όλων των “πληγών” που προκαλούν οικονομική αιμορραγία στις δημόσιες συγκοινωνίες, μια από τις οποίες είναι η διακίνηση πλαστών εισιτηρίων».

Επιπρόσθετα τονίζει «Η στενή συνεργασία των υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη φέρνει ήδη αποτελέσματα, όπως δείχνει η χθεσινή εξάρθρωση του κυκλώματος που εκτύπωνε και διακινούσε πλαστά εισιτήρια εξαπατώντας το επιβατικό κοινό και ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο»

«Ωστόσο για την πλήρη καταπολέμηση της διακίνησης πλαστών εισιτηρίων είναι αναγκαίο να συνδράμουν και οι πολίτες, επιλέγοντας να προμηθεύονται εισιτήρια από τα σημεία πώλησης του Ο.Α.Σ.Α.. Η προστασία των δημόσιων συγκοινωνιών είναι υπόθεση όλων μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Κατασκεύαζαν πλαστα εισιτήρια για τα Μ.Μ.Μ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα