Κατσουράνης: “Διψασμένος για επιτυχίες”

Η Ελλάδα επέδρασε από την Σλοβακία με νίκη (1-0) και τώρα μπορεί να κάνει τα σχέδια της για την επόμενη αναμέτρηση (Βοσνία εκτός), έχοντας τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ο Φερνάντο Σάντος.

Στο ματς με τους Σλοβάκους, ο Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές  με την Ελλάδα

κι έπιασε τον Άγγελο Μπασινά στην 3η θέση. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΕΠΟ έκοψαν τούρτα για τον διεθνή άσο στην πτήση της επιστροφής!

Την τούρτα έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έχοντας δίπλα του τον νυν πρόεδρο Γιώργο Σαρρή.

“Διψασμένος για επιτυχίες”

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην ΟΥΕΦΑ για τις 100 συμμετοχές και τα επόμενα ματς που ακολουθούν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της OYEFA, ο Κατσουράνης τόνισε: ”Η εκατοστή συμμετοχή μου φέρνει στο μυαλό πολλές αναμνήσεις, ειδικά τις στιγμές που πέρασαν με τους συμπαίκτες μου στα ταξίδια μας. Έχουμε ένα δεμένο σύνολο και ίσως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας”.

Για το πως βλέπει το μέλλον του είπε: “Οι φιλοδοξίες μου παραμένουν κοντά στην Εθνική, ίσως περισσότερο απ όσο θα περίμενα και είμαι διψασμένος για επιτυχίες. Θέλω να είμαι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί γίνεται στην Βραζιλία, στο “σπίτι” του ποδοσφαίρου”.

Κλείνοντας για το αν η Ελλάδα θα προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλία, τόνισε: ”Μένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές. Και με ισοπαλία στην Βοσνία τα ματς που απομένουν είναι δύσκολα, όπως με Λετονία και Σλοβακία. Το πλεονέκτημα μας είναι πως τις έχουμε κερδίσει και τις δυο”.

Πηγή:www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα