Κεδίκογλου: Στην Ελλάδα γνωρίζουμε τι σημαίνει ναζισμός

Στις αποχωρήσεις βουλευτών, λίγο πριν τη ψήφιση  των νέων μέτρων, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο Ράδιο ALPHA 9,89 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Σταυρόπουλο και Δήμο Βερύκιο.

«Νομίζω, ότι η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών, που στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή και από τα τρία κόμματα, έχουν βάλει την αδήριτη εθνική ανάγκη πάνω από οτιδήποτε άλλο», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

 Όταν

ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε: «Είναι ένα φαινόμενο των καιρών, αλλά επειδή διάβασα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γερμανού ιστορικού του Μαρκ Μαζάουερ, όπου έλεγε κάνοντας τη σύγκριση σε μια ερώτηση, σχετικά με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και την Ελλάδα του σήμερα, ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: Στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης δεν γνώριζαν τι σημαίνει ναζισμός και φασισμός. Εδώ,  στην Ελλάδα, το γνωρίζουμε καλά».

Για την ανεργία ο κ. Κεδίκογλου τόνισε «Προτεραιότητά μας είναι το 1.200.000 και πλέον άνεργων του ιδιωτικού τομέα. Το κρίσιμο στοίχημα, το έχει πει ο Πρωθυπουργός, ότι το πρώτο στοιχείο στο οποίο θα μετρηθούμε είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας. Και αυτός είναι ο πρώτιστος στόχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα