Κέρκυρα: Σοκάρει η κατάθεση του ανήλικου θύματος του παιδεραστή-προπονητή κρίκετ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 49χρονο προπονητή της Εθνικής Ομάδας κρίκετ, που συνελήφθη επ αυτοφώρω να ασελγεί σε 17χρονο μέσα στο σπίτι του.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως ο προπονητής, είχε συλληφθεί το 2000 στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, από το FBΙ, έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, με την κατηγορία για προσέλκυση ανηλίκου μέσω ίντερνετ με σκοπό

τη σεξουαλική εκμετάλλευση και είχε εκτίσει ποινή για την πράξη του. Στη συνέχεια ο 49χρονος, που είναι Ελληνοαυστραλός και έχει διαβατήριο Αυστραλίας, είχε απελαθεί στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως η έφοδος της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ότι ο προπονητής ασελγούσε σε βάρος του κατ επανάληψη, έναντι χρηματικής αμοιβής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.

Στο σπίτι του βρέθηκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής , ένα αεροβόλο τουφέκι τύπου flobert , σκληροί δίσκοι, usb sticks και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 17χρονος υποστήριξε ότι ο προπονητής, τον είχε προσεγγίσει το 2011, με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές του ορέξεις.

«Εκείνη την περίοδο- Ιανουάριος 2011, πήγαινα σπίτι του για μια εβδομάδα περίπου. Αφού καθόμουν, μετά από λίγη ώρα με καλούσε σε ασελγείς πράξεις, βλέποντας ταινίες πορνό. Μετά την πρώτη βδομάδα, μου έκανε συνεχώς σεξουαλικές προτάσεις κάτι που εγώ δεν ήθελα, και αρνούμουν. Μετά από δύο ημέρες, μου είπε ότι εάν τον αφήσω να ακουμπήσει τα γεννητικά μου όργανα, θα μου έδινε 40€. Το ποσό αυτό μου ακουγόταν πολύ δελεαστικό και αρχικά δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να τον αφήσω να με ακουμπήσει , πλην όμως σκεφτόμουν ότι τα λεφτά είναι πολλά και θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα που επιθυμούσα. Τελικά δέχτηκα και τον άφησα. Αυτό ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011 και γινόταν για ένα μήνα περίπου. Κάθε φορά μου έδινε 40€. Αφού πέρασε ο μήνας, μείωσε σταδιακά το ποσό που μου έδινε και μου έδινε 10€», εξομολογήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα