Κι άλλη σύλληψη για το σκάνδαλο της Πάρνηθας αλλά…

Του Γιάννη ΝτάσκαΠριν από κάμποσες μέρες είχε συλληφθεί στην περιοχή της Πάρνηθας-Ιπποκρατείου Πολιτείας ο άνεργος(;) Κατσίκης γιατί σε ώρες με 9 μποφόρ αέρα και στις 12 περίπου τα μεσάνυχτα «σκέφτηκε» να πάει να μαζέψει…πέτρες για να τις χρησιμοποιήσει στο σπίτι του στο Καπανδρίτι.Βλέπετε ως άνεργος(;) άλλες ώρες δεν είχε…

Μια και θα πήγαινε για πέτρες εκεί,εκεί στο δάσος που όλοι το ορέγονται «σκέφτηκε» να βάλει στο αυτοκίνητο και μπιτόνια με βενζίνη και αναπτήρες μήπως το αυτοκίνητο «σκεφτεί» να καταπιεί τη βενζίνη με τη μία , οπότε να έχει αναπληρωματική. Βλέπετε τα αυτοκίνητα των ανέργων(;)

κατοίκων του Καπαναδριτίου και σκέφτονται και καταπίνουν απότομα τη βενζίνη επειδή δουλεύουν συνήθως υπερωρίες στο μάζεμα της πέτρας.

Με κάτι τέτοια επιχειρήματα φαίνεται ότι πείσθηκε ο ανακριτής και άφησε ελεύθερο τον Κατσίκη που κατηγορήθηκε ότι πήγε να βάλει φωτιά υπό ιδανικές συνθήκες εξάπλωσης(8-9 μποφόρ) σε μια περιοχή που φωνάζει εδώ και χρόνια «έχω σειρά στην αποτέφρωση γιατί στην Πεντέλη δεν έχει μείνει δένδρο».

Ο εν λόγω ερίφης(δηλαδή Κατσίκης) μόλις είχε αρχίσει την έβδομη δεκαετία της ζωής του,ηλικία ιδανική για υπερωρίες μεσονύχτιες ανέργων.

Είδε την ιστορία του ένας ακόμα της ιδίας ηλικίας,ιδίας περιοχής κατοικίας και προφανώς της ιδίας συνομοταξίας και την ίδια περίπου ώρα πήγε στην ίδια περιοχή,με το ίδιο φορτίο στο αυτοκίνητο και πιάστηκε από την (ευτυχώς παρούσα) περιπολία της Αστυνομίας.
Κι αυτός πάει κατηγορούμενος επίσης,όπως ο Ερίφης για απόπειρα εμπρησμού.

Κι αυτός επικαλείται μεταμεσονύχτια υπερωρία να μαζέψει πέτρες και ξύλα .Προφανώς θα προσθέσει στον ανακριτή ότι εκείνος θα έφτιαχνε καλυβάκι να βάλει μέσα την κοκκινοσκουφίτσα να μην φάει ο κακός ο λύκος.

Και ο ανακριτής(εάν είναι ο ίδιος) προφανώς θα συγκινηθεί ακόμα περισσότερο. Μπορεί να δούμε και κατηγορούμενους τους αστυνομικούς που τολμούν και διακόπτουν ανέργους από τόσο συγκινητικές δραστηριότητες.
Αυτό το περιστατικό συνέβη χθες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Εάν ρωτήσετε τι είναι η Ιπποκράτειος Πολιτεία θα μάθετε ότι είναι ένα θρασύτατο σκάνδαλο πλουσίων που έφτιαξαν οικισμό σε «οικόπεδα» μέσα στα έλατα της Πάρνηθας.Και τώρα,όπως συνέβη στην Πεντέλη και στον Υμηττό ,άλλοι θέλουν να επεκτείνουν τους οικισμούς και θα το πράξουν.Η μέθοδος είναι η ίδια εδώ και δεκαετίες.Δηλαδή καίγεται το δάσος από τυχαία πυρκαϊά που ξεσπάει συνήθως μετά τα μεσάνυχτα για να κοιμούνται όλοι,οι Σουφλιδο Λαλιωτουπουργοί συγκινημένοι δηλώνουν ότι θα αναδασωθεί και το τελευταίο καμμένο μέτρο δάσους,οι φύλακες Δήμαρχοι τύπου Στεργίου( Πεντέλης) δηλώνουν κέρβεροι στην αποκατατάσταση του δάσους και τελικά βίλες των επωνύμων εντίμων αλλά και κλεφτών ξεφυτρώνουν εκεί και ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έχουν επενδύσει πολιτικοί, δικαστικοί, δημοσιογράφοι, μεγαλομηχανικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοεφοριακοί κλπ

Περιμένετε στα σοβαρά να τιμωρηθούν οι συλληφθέντες με τα μπιτόνια βενζίνης;

Keywords
Τυχαία Θέματα