«Κουαρτέτο» καυγά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να αποφασίσει ο λαός και όχι οι δημοσιογράφοι που παίρνουν διαφημίσεις από τραπεζίτες», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έριξε βολές κατά των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, όταν είδε πως τον διέκοπταν και δεν τον άφηναν

να μιλήσει. Ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε πρώτα προς τον Δημήτρη Οικονόμου για τον οποίο είπε πως «όταν κάνετε 10 ερωτήσεις το δευτερόλεπτο δεν μπορώ να σας απαντήσω», σημειώνοντας πως πολλοί δημοσιογράφοι υπηρετούν «την τρομοκρατία του Σαμαρά».

Στη συνέχεια τάχθηκε κατά του Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος του είπε πως «είστε μονίμως σε μια μαχητική διάθεση χωρίς λόγο» με τον κ. Καμμένο να λέει πως «πετάγεστε για να μην απαντήσω».

Όταν το λόγο πήρε ο κ. Κούτρας, πολιτικός συντάκτης της εκπομπής, ρώτησε ο κ. Καμμένος «ποιος κάνει την ερώτηση» και ακολούθως δήλωσε πως «ο κ . Κούτρας μένει στο νταβατζιλίκι του Σαμαρά προεκλογικά».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των τραπεζιτών και ειδικά κατά του Βγενόπουλου και του Προβόπουλο, για τους οποίους είπε ότι ειδοποιήθηκαν για να βγάλουν τα χρήματά τους πριν το μνημόνιο. Παράλληλα, έριξε βολές κατά του Σαμαρά και της συγκυβέρνησης, τονίζοντας πως «εκείνοι νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή. Συνεργάτες της είναι ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς».

Όταν ολοκλήρωσε το μανιφέστο του, ο κ. Καμμένος είπε ειρωνικά στους παρουσιαστές «άντε και σε λίγο θα πάρετε και διαφήμιση από την Τράπεζα Πειραιώς!» με τους δημοσιογράφους να του απαντούν «σας ευχαριστούμε πολύ!»

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα