Κουίζ: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος ολοκληρώνει τον πολιτικό κύκλο του;

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στον «πολιτικό άξονα» της χώρας… Για όσους τον γνώριζαν από παλιά ήταν γνωστό ότι οι καταβολές του στην πολιτική ήταν αριστερές. Αργότερα, όταν τον γνωρίσαμε όλοι, ως στέλεχος του «Ελεύθερου Τύπου», ήταν στενά συνδεδεμένος με τον χώρο της κεντροδεξιάς γεγονός που διαφοροποιήθηκε όταν « αποσχίστηκε από την εφημερίδα.

Η πιο πρόσφατη «πολιτική στάση» του Γιώργου Κύρτσου τον πήγε ακόμη πιο δεξιά, όταν ανέλαβε την επικοινωνιακή πολιτική και ήταν υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ

του Γιώργου Καρατζαφέρη… Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και πάλι, μετά την αποχώρηση του από τον ΛΑΟΣ φαίνεται ότι σκέφτεται την επιστροφή του στα Αριστερά.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον εκδότη της «City Press» να έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα την ηγετική ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενώ συχνά πυκνά φαίνεται ότι μιλάει και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι «ψήνεται» συνεργασία που ο Γιώργος Κύρτσος την επιδιώκει. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι θα αποφασίσει η άλλη πλευρά…Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα