Κράσιτς για ΠΑΟΚ;

Η ενίσχυση εξ ανατολής φαίνεται πως συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ… Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ τα τουρκικά μέσα στέλνουν στον «δικέφαλο» τον Μίλος Κράσιτς!

Όπως αναφέρει το sentragoal, ένας ακόμα παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στους Θεσσαλονικείς με τον τουρκικό Τύπο να αναφέρει ότι ο διεθνής Σέρβος άσος φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή.

Το συγκεκριμένο

ρεπορτάζ μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΟΚ, Γιώτη Παναγιωτά, ο οποίος φέρεται να δήλωσε: «Όπως κι ο Στοχ, έτσι και ο Μίλος Κράσιτς έχει πολλή ποιότητα, γνωστή σε όλη την Ευρώπη».

Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας υποστηρίζει πως η Φενέρ δεν έχει θέσεις ξενών και παραχωρεί τον Κράσιτς.

Αν επαληθευτεί το δημοσίευμα, τότε θα πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη, καθώς ο 29χρονος εξτρέμ έχει πλούσια καριέρα, την οποία ξεκίνησε το 2001 στη Βοϊβοντίνα. Ακολούθως έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε ως το 2010.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξαν το βλέμμα της Γιουβέντους, όμως στο Τορίνο δεν έπιασε και πήγε στη γειτονική Τουρκία. Ο Κράσιτς έχει αγωνιστεί 46 φορές στην Εθνική Σερβίας κι έχει πετύχει 3 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα