Κρατήστε ισορροπίες μεταξύ Δυτικών και Ρώσων!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Φίλη μεν η Αμερική και η Γερμανία και η Δύση αλλά φιλτάτη η πατρίδα”

Πολλοί στην πολιτική μας σκηνή πρέπει να θυμούνται στο επόμενο διάστημα κατά το οποίο θα υλοποιηθεί η μεγάλη διανομή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας.
Οι τελευταίες δηλώσεις των ηγετών Ρωσίας και Γερμανίας για τις εξελίξεις στην Κύπρο και γενικά στο Αιγαίο δεν αφήνουν αμφιβολία

ότι συμβαίνει αυτό που από την αρχή και κόντρα στους Πρετεντεροτσίμηδες γράφαμε.
Ότι δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει καμία κρίση. Δεν συνέβη τίποτα φυσιολογικά αλλά τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αρπαγής των πόρων της περιοχής μας.
Το σχέδιο στηρίζεται στην ΕΚΒΙΑΣΗ όσων εκβιάζονται και στην επιβολή φόβου σε όσους φοβούνται.
Η Ελλάδα στο παρελθόν έχει βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις και κατάφερε να αντιδράσει με λάθη σοβαρά μεν αλλά διατήρησε τις ισορροπίες που την κράτησαν όρθια. Το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα.
Όσοι ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τα πόστα και όσοι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ επίσης.
Να μείνουν οι σώφρονες και νουνεχείς που θα μπορέσουν να κρατήσουν ισορροπίες. Ούτε να θέσουν χάριν των Ρώσων την πατρίδα σε κίνδυνο ακρωτηριασμού,ούτε να παραδοθούν αμαχητί στους Δυτικούς και να διαγράψουν τεχνηέντως τη λέξη πατρίδα.
Όλοι μας βοήθησαν στο παρελθόν για τα δικά τους συμφέροντα. Και τώρα μπορούμε να κρατήσουμε ισορροπίες με ΕΘΝΙΚΟ γνώμονα.
Οι εξελίξεις που σημειώνονται στον ενιαίο ελληνοκυπριακό χώρο τις τελευταίες ώρες θα προσδιορίσουν το μέλλον για δεκαετίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα