Λάσμε : «Do or Die»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγείται με 1-2 της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Στεφάν Λάσμε εξήγησε πως απέναντι σε ομάδες ανάλογου επιπέδου το… γοργόν και χάριν έχει ως προς την πρόκριση στο F4 της Ευρωλίγκας.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ απ΄τη Γκαμπόν μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε «Πρέπει να κάνουμε τα ίδια πράγματα: Να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, να αγωνιστούμε σκληρά και να δηλώσουμε “παρών” στην αναμέτρηση. Διαθέτουμε σκληράδα, αυτή την εποχή αποδίδουμε καλά ως

ομάδα, αγωνιζόμαστε με καρδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε αναλόγως κι απλώς να διορθώσουμε κάποια απ’ τα λάθη μας. Έτσι έχουμε καλές πιθανότητες».

Έπισης ανέφερε πως απέναντι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες και το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός :«Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δε θες η σειρά να πάει σε Game 5. Θα είναι καλύτερα για εμάς να κλείσουμε τη σειρά μπροστά στον κόσμο μας, στην έδρα μας όλα θα είναι πιο εύκολα. Νομίζω πως γίνει μία σκληρή μάχη, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε με τη νοοτροπία τού “do or die”».

Keywords
Τυχαία Θέματα