Μαλάουι: «Δε χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη στη Μαντόνα»

Μεταχείριση VIP και «ευγνωμοσύνη» περίμενε η Μαντόνα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στα σχολεία του Μαλάουι, γεγονός που επέκρινε δριμύτατα η κυβέρνηση της χώρας.

Οι αρχές του αεροδρομίου της πρωτεύουσας του Μαλάουι Λιλόνγκουεν αρνήθηκαν στη Βασίλισσα της ποπ την πρόσβαση στη ζώνη των VIP και η διάσημη

Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναγκάστηκε να περιοριστεί στο χώρο που προορίζεται για τους απλούς επιβάτες.

Το Μαλάουι δεν είναι αναγκασμένο «να χρωστάει ευγνωμοσύνη για πάντα» στη Μαντόνα, επειδή έχει υιοθετήσει δυο παιδιά από τη περιοχή, αναφέρει σε τετρασέλιδη ανακοίνωσή της, η κυβέρνηση της προέδρου Τζόις Μπάντα.

«Η φιλανθρωπία είναι δωρεάν και ανώνυμη. Εάν δεν μπορεί να είναι έτσι, τότε δεν είναι φιλανθρωπία, είναι κάτι άλλο. Αυτό δεν μοιάζει με εκβιασμό», υποστηρίζει η κυβέρνηση και συμπληρώνει «το ότι λέει σ΄ ολόκληρο τον κόσμο ότι έχτισε σχολεία στο Μαλάουι, τη στιγμή που στην πραγματικότητα απλώς συνέβαλε στην κατασκευή των αιθουσών διδασκαλίας, δεν συνάδει με τους τρόπους κάποιου που πιστεύει ότι αξίζει επίσημης υποδοχής».

Ο Τρέβορ Νίλσον, ο οποίος διαχειρίζεται το φιλανθρωπικό έργο της ποπ σταρ, δήλωσε ότι: «Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε προγράμματα βοήθειας για τα παιδιά του Μαλάουι», η Μαντόνα «επιτελεί το πιο σημαντικό φιλανθρωπικό έργο» στην αφρικανική αυτή χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα