«Ματσάρα» στη Ριζούπολη με νικητή τον Απόλλωνα(ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 4-2

«Χόρτασε» γκολ και θέαμα ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο “Γεώργιος Καμάρας”, στο παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα και του Λεβαδειακού, όπου σημειώθηκαν 6 γκολ.

Το σημερινό ματς ήταν “τελικός” και για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λιβαδειάς αν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Κονέ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο

33′, δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από το γκολ του Κόρμπου (41′), έπειτα από σέντρα του Διαμάντη. Ο Παναγιώτης Κόρμπος δεν πανηγύρισε το “τέρμα” που σημείωσε, καθώς έχει φορέσει επί χρόνια τη φανέλα των Βοιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ, με την κεφαλιά του Δεληζήση στο 49′. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν παρέδωσαν τα όπλα. Αν και είχαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Τζόρβα, ευτήχησαν να ισοφαρίσουν στο 61, όπου έπειτα από ολιγωρία της άμυνας των “κυανολεύκων”, ο Ροτζέριο Μάρτινς με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Η τελευταία κουβέντα άνηκε στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Ο εισελθών από τον πάγκο στην ανάπαυλα, Πάολο Φαρινόλα, έβαλε και πάλι μπροστά τον Απόλλωνα με υπέροχο πλασέ στο 64′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει εκ νέου, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι τέλειωσε με ένα ακόμη γκολ για τον Απόλλωνα, με τον Γιώργο Μπάρκογλου να σκοράρει εις βάρος της παλιάς του ομάδας, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης (46’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Έγκον (62’ Μπάρκογλου), Γκουέλα (88’ Άλβαρεζ)

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Ορτέγκα, Καπό (80′ Βασιλείου), Μάντζιος, Κάντζι (46’ Ροζέριο), Λαμπρόπουλος, Κονέ

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα