Μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στο… καλάσνικοφ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκ προκαλούν οι εικόνες στις οποίες μικρά παιδιά χρησιμοποιούν το καλάσνικοφ στα πλαίσια εκπαίδευσης για την μελλοντική στελέχωση της Αλ Κάιντα.


Ντυμένα με μαύρες φορεσιές και έχοντας καλυμμένο το κεφάλι τους τα αγόρια ακολουθούν πιστά τις αυστηρές εντολές των εκπαιδευτών τους, ώστε να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να γίνουν οι επόμενοι μαχητές της αλ-Κάιντα.

Τα μικρά παιδιά του βίντεο είναι οι επόμενοι «μάρτυρες» που θα προωθήσουν τα μελλοντικά τρομοκρατικά πλάνα της οργάνωσης και δεν έχουν κανένα περιθώριο υπαναχώρησης από τον «ιερό πόλεμο».

Προορίζονται να γίνουν

τρομοκράτες της νέας γενιάς και πρέπει να το αποδείξουν με επιθέσεις αυτοκτονίας, όπως άλλωστε πέθαναν και οι γονείς τους.

Εξάλλου, η αλ-Κάιντα επιδιώκει τον εντοπισμό ορφανών για να μπορούν να προχωρήσουν σε «πλύση εγκεφάλου» σύμφωνα με τους κανόνες της τζιχάντ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε, φέρεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί σε περιοχή κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, όπου η συγκεκριμένη «εκπαιδευτική» ομάδα φέρεται να βρίσκεται πίσω από διακόσιες τρομοκρατικές επιθέσεις την τελευταία εικοσαετία, και κυκλοφόρησε από ιστοσελίδα που υποστηρίζει την οργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα