Μήνυμα επί πληρωμή στους «διάσημους» του Facebook

Αν θέλεις να στείλεις μήνυμα σε κάποιον στο Facebook ο οποίος είναι διάσημος, τότε πρέπει να πληρώσεις! Έτσι λοιπόν, το Facebook, έχει ενεργοποιήσει πιλοτικά την λειτουργία αποστολής μηνυμάτων σε άλλους, που δεν είναι φίλοι σας, αλλά με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο. Βέβαια όσο πιο γνωστός είναι αυτός που θέλετε να του στείλετε μήνυμα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η χρέωση. Η λειτουργία έχει ξεκινήσει

να εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 36 χώρες.

Όταν θες να στείλεις μήνυμα σε κάποιον που δεν είστε φίλοι, το μήνυμά σου θα πάει στην κατηγορία «Άλλα» και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην το διαβάσει ο άλλος ποτέ. Το Facebook όμως τώρα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες με μια μικρή χρέωση να στέλνουν μήνυμα σε κάποιον και να πηγαίνει το μήνυμα αμέσως στα Εισερχόμενα.

Η τιμή του μηνύματος σε διάσημα ή μη πρόσωπα θα εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, ενδεικτικές της δημοτικότητας του παραλήπτη. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κλίμακα θα ορίζεται από τον αριθμό των φίλων κάθε μέλους αλλά και από τον αριθμό όσων επιχειρούν να επικοινωνήσουν ιδιωτικά μαζί τους, όντας διατεθειμένοι να πληρώσουν για αυτό.
Άγνωστο παραμένει εάν τα δημοφιλή μέλη του Facebook θα δικαιούνται μέρος από τα έσοδα που θα προκύψουν από τις αποστολές μηνυμάτων προς αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα