Νέο μήνυμα από τον Νίκο Μαζιώτη

Εκκρεμότητες στο εσωτερικό της τρομοκρατικής  οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», με εστίαση στην διεξαγωγή της δίκης , βλέπουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πίσω από το, δεύτερο, μήνυμα που έστειλε ο ιδρυτής της οργάνωσης, Νίκος Μαζιώτης. Οι αστυνομικές Αρχές συμπεραίνουν ότι από τη στιγμή που δε γίνεται καμία αναφορά στα πολιτικά, κοινωνικά ή οικονομικά δρώμενα της χώρας, είναι τα προβλήματα  στο χώρο των αντιεξουσιαστών, που οδηγούν τον Μαζιώτη να εμφανίζεται, από το κρησφύγετό του.

Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι  «ο κίνδυνος μιας δυσάρεστης έκπληξης, με μια ξαφνική δυναμική εμφάνιση

μιας νέας ένοπλης οργάνωσης ελλοχεύει, ανά πάσα στιγμή».

Το μήνυμα του καταζητούμενου Μαζιώτη, αυτήν τη φορά, συνυπογράφει η σύντροφός του Πόλα Ρούπα. Όπως και την προηγούμενη φορά, πριν από 15 περίπου ημέρες, μέσω των μηνυμάτων γίνεται αναφορά στο χώρο των αντιεξουσιαστών, συγκεκριμένα, το κείμενο της Ρούπα κλείνει ως εξής:

«Αν τώρα που “απουσιάζουμε” θεωρείται από κάποιους ως ευκαιρία να εκφραστούν “ελεύθερα” εντός και εκτός δικαστηρίου πιστεύοντας ότι δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε -πράγμα που δυστυχώς για αυτούς, δεν ισχύει -, αυτό συνιστά καθαρή θρασυδειλία».

Λόγος γίνεται, όμως και για λασπολογία εναντίον τους από τον Μαζιώτη, ο οποίος αναφέρει: «έχουμε συνηθίσει αντί να μας απαντάνε με πολιτικά επιχειρήματα να ρίχνουν λάσπη εναντίον μας, αφορισμούς και να λένε ψέματα».

Οι αναρτήσεις των κειμένων και αυτήν τη φορά δεν έχουν γίνει από τον ίδιο, αλλά από άλλους απομακρυσμένους  υπολογιστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα