Ντοκουμέντο για ξέπλυμα χρήματος και καρτέλ!

Του Γιάννη Ντάσκα

Προσέξτε αυτό το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε! Μιλάει για ξέπλυμα χρήματος,για διακίνηση τεραστίων ποσών,προδίδει τη δράση των καρτέλ στην Ελληνική Αγορά.

Αυτή η δράση αποκαλύφθηκε και καταγγέλθηκε χθες και στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής,όπου πολιτικοί και ειδικοί των τραπεζών και των αρχών ανέπτυξαν το πρόβλημα. Ανάμεσά τους

ο υφυπουργός οικονομικών κ.Μαυραγάνης,ο Γραμματέας της Ενωσης Τραπεζών κ.Γκόρτσος και άλλοι.

Το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε είναι πολύ σοβαρό και μπορούν να εκτιμήσουν τη σοβαρότητά του και ο Υφυπουργός κ. Μαυραγάνης και ο γραμματέας των Τραπεζών κ.Γκόρτσος.

Το ντοκουμέντο συνδέει την ελληνική πολιτική και επιχειρηματική σκηνή ως διαπλεκόμενους. Ύστερα τους συνδέει με την Κύπρο που τώρα πολύ υποφέρει από τις πρακτικές αυτές.

Και κατόπιν συνδέει την Κύπρο με το Λουξεμβούργο και ο κύκλος από το Λουξεμβούργο έρχεται πάλι στην Ελλάδα.

Το ντοκουμέντο είναι στη διάθεση τόσο του κ. Μαυραγάνη, όσο και του κ.Γκόρτσου που πιθανολογούμε μετά βεβαιότητας ότι αγνοούν και επομένως μπορούμε να τους βοηθήσουμε να κάνουν το καθήκον τους.

Έχουμε ένα λόγο παραπάνω καθώς ο πολύς Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι το Λουξεμβούργο «δεν έχει καμία σχέση με την Κύπρο» και ο αντιπαθής και ερευνητέων οικονομικών γνώσεων Ντάϊσενμπλουμ με το επιτελείο του χαρακτηρίζουν την Κύπρο ως το πλυντήριο της Ευρώπης.

«Δεν ανεχόμαστε να έχουμε ένα τέτοιο κέντρο offshore εταιρειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσαν οι ηγέτες της ΕΕ.. Μέσα σε ελάχιστες ημέρες από την παράλογη απόφαση της ΕΕ ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup κ. Γιουνκέρ, αντιλαμβανόμενος ότι το Λουξεμβούργο είναι ο επόμενος στόχος της Γερμανίας, αντέδρασε και άρχισε τις κρίσεις περί των μέτρων της ΕΕ κατά της Κύπρου.

Αυτόματα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι βγήκαν δημοσίως να στηρίξουν τον «δικό τους άνθρωπο», τον κ. Γιουνκέρ, και να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι το Λουξεμβούργο δεν είναι το ίδιο με την Κύπρο, δεν είναι πλυντήριο μαύρου χρήματος, δεν υποστηρίζει offshore εταιρείες όπως η Κύπρος.

Το ντοκουμέντο θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν ότι έχει δίκιο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που δηλώνει ότι «η επίθεση στην Κύπρο δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα