Ο Δέλλας νέος προπονητής της ΑΕΚ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός, έκανε την πρώτη κρούση στον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ στα δύσκολα. Έπειτα ακολούθησε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τα πάντα κρίθηκαν σε συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο στην Αττική οδό, παρόντος του Ακη Ζήκου. Εκεί επήλθε η οριστική συμφωνία.
Ο Τραϊανός αρχικά δεν ήθελε να δεσμευτεί για το μετά και το πιθανότερο είναι ότι οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αφού ολοκληρωθεί η φετινή περιπέτεια και εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες οικονομικές

και διοικητικές προϋποθέσεις.
Να σημειωθεί πως ο Δέλλας και οι συνεργάτες του θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τα δύο ματς που απομένουν χωρίς να πληρωθούν.
Στην προπόνηση σήμερα θα βρίσκεται και ο Αντώνης Κέζος, ο οποίος επιστρέφει για δεύτερη φορά. Ο Κύπριος γυμναστής έχει συμβόλαιο που «τρέχει» με την ΑΕΚ, αλλά το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει μια και δεν τον ήθελε ο Βαγγέλης Βλάχος. Αποχωρεί κι ο Γιώργος Πήδουλας από τη θέση του γυμναστή. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του Δημητρέλου με Παπαδόπουλο και Πήδουλα για τη λήξη της συνεργασίας.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Κολιάδης, θα παραμείνει στη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα