Ηράκλειο: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου 82χρονος που σκότωσε το γαμπρό του


Σήμερα το μεσημέρι, επιστρέφει στις αίθουσες της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης η άγρια δολοφονία του 47χρονου Δημήτρη Τριγώνη, στις 26 Οκτωβρίου 2008, ανήμερα της εορτής του. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 82χρονος πεθερός του θύματος.
Η υπόθεση εκδικάζεται σε β’ βαθμό, καθώς το δικαστήριο των Χανίων πρωτοδίκως είχε κρίνει ένοχο τον κατηγορούμενο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, και του είχε επιδικάσει την ποινή της ισόβιας

κάθειρξης.
Το άγριο έγκλημα, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Ελλάδα. Το έγκλημα έγινε στο Ηράκλειο, στην οδό Ψιλάκη στη Θερίσσου, με αφορμή λίγα ξύλα για το τζάκι.
Είχε παρκάρει το τρέιλερ με τα ξύλα, έξω από το σπίτι και τα μετέφερε στην ταράτσα. Η τελευταία παρτίδα ήταν και η τελευταία για τον άτυχο άνδρα, καθώς μετά από λογομαχία με τον πεθερό του, ο δεύτερος άρπαξε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε στον θώρακα και στην κοιλιά, μπροστά στα μάτια του 14χρονου, τότε γιου του.

Keywords
Αναζητήσεις
πεθερος σκοτωσε γαμπρο
Τυχαία Θέματα