Ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν πρόκειται για ιστορία επιστημονικής φαντασίας, ούτε όμως ο Νεϊμάρ φεύγει από την Μπαρσελόνα για λογαριασμό της “βασίλισσας”.

Όπως αποκάλυψε η ισπανική αθλητική εφημερίδα “as”, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης, το 2006, όταν ήταν 14 ετών.

Εκείνη τη χρονιά, οι “μερένγκες” είχαν βγάλει δελτίο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μαδρίτης, προκειμένου ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος να μπορεί να αγωνίζεται και να δείξει τις αρετές του στους προπονητές της ομάδας. Παρακάτω θα δείτε μάλιστα το έγγραφο, που αποδεικνύει πως ο Νεϊμάρ

ανήκε στην Ρεάλ Μαδρίτης από τις 30 Μαρτίου του 2006.

Ο 14χρονος (τότε) Βραζιλιάνος, επί δύο εβδομάδες εντυπωσίασε τους προπονητές και είχε παρθεί η απόφαση να μείνει και να αγωνιστεί με τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης. Το “deal” όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του μάνατζερ, Βάγκνερ Ριμπέιρο και του πατέρα του Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Βραζιλιάνου ζητούσε 60.000€ από τους Μαδριλένους, όμως η διοίκηση έκρινε πολύ μεγάλο το ποσό για έναν 14χρονο ποδοσφαιριστή.

Εκείνη την εποχή, πρόεδρος ήταν ο Φερνάντο Μαρτίν, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Φλορεντίνο Πέρεθ τον Φλεβάρη του ίδιου χρόνου (2006), όμως την απόφαση την πήρε ο Κάρλος Μαρτίνεθ ντε Αλμπορνόθ, διευθύνων σύμβουλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ραμόν Μαρτίνεθ είχε ζητήσει επίμονα την παραμονή του μικρού ποδοσφαιριστή, αλλά δεν εισακούστηκε.

Με 60.000€ η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου στο ρόστερ της, όμως τέτοια λάθη και τέτοιες ιστορίες έχουμε ακούσει πολλές φορές για πολλές ομάδες…

Το έγγραφο που δείχνει ότι ο Νεϊμάρ άνηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα