Ο σοσιαλιστής και ο δεξιός…

Αναβαθμισμένος ο ρόλος του δημάρχου στην Ελλάδα, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για τους δημάρχους των δυο μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, εν αντιθέσει με τον απαξιωμένο εδώ και καιρό, ρόλο του βουλευτή!

Χθες το βράδυ, στην πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, είδαμε τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, στην businnes class

της Aegean, ενώ στην… οικονομική τον πρώην υπουργό, νυν βουλευτή και νυν πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστο Μαρκογιαννάκη!

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών ο οποίος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και είναι γνωστός για τους αγώνες του υπέρ του σοσιαλισμού, έχει και την ιδιότητα του προέδρου της «συνδικαλιστικής» ένωσης των δημάρχων Κ. Μακεδονίας, γεγονός που τον αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο. Πιθανότατα, επίσης, του δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας, ώστε να έχει την ανάγκη να απομονωθεί στη vip θέση ενός αεροσκάφους, μακριά από πιθανούς δημότες της περιοχής του, που ούτως ή άλλως καθημερινά βλέπει και ακούει.

Όσο για τους επιβάτες της συγκεκριμένης νυκτερινής πτήσης που αναρωτήθηκαν γιατί ο π. υπουργός προτίμησε να στριμωχθεί στην τουριστική θέση, ακούσαμε να απαντά ο ίδιος ότι «στην εποχή της κρίσης, καλό θα είναι όλοι να δίνουμε τέτοια παραδείγματα. Ειδικά οι αιρετοί και εκπρόσωποι του λαού, όπως εγώ…»

Πηγή: www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα