Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τους πρωτοκλασάτους

Σφοδρή επίθεση στα λεγόμενα ως πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφορεί την Κυριακή, ο Μιχάλης Κασσής.

Ο βουλευτής του κόμματος και προσφάτως εκλεγείς ως εισηγητής στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος, τονίζει χαρακτηριστικά πως όσοι προκαλούν από τους λεγόμενους και ως κορυφαίους, η πόρτα, όπως λέει, της εξόδου είναι ανοιχτή.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα: «Αντιπολίτευση σε αυτή την περίοδο μέσα στο ΠΑΣΟΚ,

δεν χρειάζεται. Και όποιοι από αυτούς θεωρούν πως μπορεί να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, η πόρτα είναι ανοιχτή και καλά θα είναι να δείχνει την έξοδο. Έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει ορισμένοι να έχουν θέση στο κόμμα». Αφού τονίζει πως έπρεπε να τους είχε «καθαρίσει» ο Ευάγγελος Βενιζέλος πολύ νωρίτερα, στέλνει το δικό του μήνυμα: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να συνεχίσει και να αγνοήσει αυτούς που μια ζωή θεωρούν πως μπορούν να έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στο ΠΑΣΟΚ! Κύριοι, τελειώσαμε!».

Ερωτηθείς για την κυβέρνηση και το ρόλο του Κινήματος, είπε πως το κόμμα του δεν θα βάλει τρικλοποδιές στο κυβερνητικό έργο, ωστόσο ήταν σαφής όταν είπε πως «δεν δίνουμε σε κανέναν λευκές επιταγές. Παρακολουθούμε, ελέγχουμε, δίνουμε την προτεραιότητα στον πρωθυπουργό να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις, στα σημεία που έχουμε συμφωνήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα