Οι «κόκκινοι» δήμοι θα απολύουν!

Από τους Δήμους που είναι στο κόκκινα , – αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα – . θα ξεκινήσει το πρόγραμμα διαθεσιμότητας 12.500 υπαλλήλων, σύμφωνα με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι εν λόγω Δήμοι θα καταγράψουν άμεσα το πλεονάζον προσωπικό κι άμεσα, επίσης, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μετακίνησης σε άλλους γειτονικούς δήμους, διαθεσιμότητας ή απόλυσης.

Η λίστα των εν λόγω Δήμων βγαίνει από

τη βαρύτητα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

ΟΙ δήμαρχοι που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ψυχρή πραγματικότητα και μάλιστα σε έτος εκλογών, είναι των Δήμων…, Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρέων, Ρόδου, Αχαρνών, Φυλής, Βύρωνα, Τρικκαίων, Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Πεύκης–Λυκόβρυσης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Ασπροπύργου, Περάματος, Λέσβου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Βόλου, Λαρισαίων, Εορδαίας, Βέροιας, Σιντικής, Χανίων, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Φαιστού.

Ο νεορκισθείς υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προτίθεται να ζητήσει παράταση υλοποίησης της μνημονιακής δέσμευσης της χώρας. Αμφίβολο όμως παραμένει κατά πόσον θα συναινέσει η τρόικα σε μια περίοδο που τα οικονομικά μεγέθη δείχνουν πλήρη εκτροχιασμό της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής.

Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα