Οι συναντήσεις με τρόικα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κλιμακίου της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία δήλωση από τους εκπροσώπους της τρόικας.

Στις 18:00, το απόγευμα της Δευτέρας, θα ακολουθήσει συνάντηση της τρόικας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων περικοπών,

ενώ υπενθυμίζεται ότι η ψήφιση τους θεωρείται προαπαιτούμενη για την εκταμίευση της επόμενης δόσης από το δάνειο στήριξης.

Ωστόσο, στο οικονομικό επιτελείο επικρατεί προβληματισμός για το ενδεχόμενο η τρόικα να απορρίψει κάποια από τα μέτρα της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Μετά τις συναντήσεις του κ. Στουρνάρα με την τρόικα στις 14:00 ακολουθεί στις 16:00 η κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2013. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού θα παραδοθεί από τον υπουργό Οικονομικών στο προεδρείο της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό τους τα μέλη της τρόικας αποδοκιμάστηκαν από συγκεντρωμένους οι οποίοι κρατούσαν σημαίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα