Ολυμπιακός – Ατρόμητος: 0 – 0 (Ημίχρονο)

Στο 0-0 παραμένει ο γηπεδούχος Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 2ης κατηγορίας της Super League.

Μεγάλος άτυχος της βραδιάς, ο Μπάλλας, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά μόλις στο 11′, μετά από απίστευτη ακούσια κλωτσιά του Ταυλαρίδη στο χέρι του συμπαίκτη του. Το ιατρικό επιτελείο των Περιστεριωτών, κάνει λόγο για σπάσιμο του χεριού!

Στο αγωνιστικό κομμάτι,

ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ το παιχνίδι έχει καλό και γρήγορο ρυθμό καθώς ο Ατρόμητος βγαίνει διαρκώς απειλητικός στην κόντρα και δείχνει ικανός για τη ζημιά.

Στο 21′ μάλιστα, στη φάση του ματς – μέχρι στιγμής – ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 0-1, όταν μετά από κάθετη πάσα του Δημούτσου, ο Ναπολεόνι αστόχησε μόνος του με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Στο 28′ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Τσόρι, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον πολύ δραστήριο Φετφατζίδη, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Σηφάκη.

Λίγο μετά, στο 34′ με μια γρήγορη αντεπίθεση με μόλις δύο μπαλίες από τον Ατρόμητο, ο Φυντανίδης θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Ρομπέρτο από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα μπλοκάρει την μπάλα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με την εξαιρετική κίνηση και το δυνατό σουτ από τον «Φετφα» στο 35′ αλλά ο Σηφάκης σε ετοιμότητα έπεσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 44′, ο Μανιάτης σούταρε επιπόλαια λίγο έξω από την περιοχή, αντί να δώσει στον ξεμαρκάριστο Φέτφα στα δεξιά του, κάτι που θα δημιουργούσε πολλούς κινδύνους για τον Ατρόμητο ενώ στο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κάμπελ σούταρε από δεξιά, με τον Σηφάκη να μπλοκάρει.

Επιμέλεια: Χάρης Αποστολόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα