Ομογενής πουλάει «στοιχειωμένο» καθρέφτη

Τα αδύνατα δυνατά για να ξεφορτωθούν ένα καθρέφτη κάνουν δυο συγκάτοικοι στο Λονδίνο, οι οποίοι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που απέκτησαν τον εν λόγω καθρέφτη, η ζωή τους έχει γίνει κόλαση, για αυτό και αποφάσισαν να τον πουλήσουν στο ebay.
Οι αγοραστές του αντικειμένου που έβγαλαν προς πώληση στο ebay, ο Έλληνας ομογενής Σωτήρης Χαραλάμπους και ο συγκάτοικός του Τζόσεφ Μπίρκ, πρέπει

να είναι ατρόμητοι και να μην πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες.
Και αυτό γιατί ο καθρέφτης που πουλάνε, όπως λένε, είναι “στοιχειωμένος“.
Σύμφωνα με τον 43χρονο Σωτήρη και τον 20χρονο Τζόσεφ από τότε που πήραν τον παλιό καθρέφτη από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού τους στο Λονδίνο επειδή δεν το ήθελε, τους έχει φέρει κακή τύχη, μιζέρια, οικονομικά προβλήματα και αρρώστιες.
Όπως αναφέρει ο κ. Χαραλάμπους, ο οποίος είναι ζωγράφος, μια φορά ξύπνησε ουρλιάζοντας, νιώθοντας φρικτούς πόνους σαν κάποιος να τον μαχαιρώνει. Το ίδιο και ο Τζόσεφ και μάλιστα την ίδια στιγμή.


“Νομίζαμε πως μας έκαναν βουντού”, λένε και προσθέτουν πως ο καθρέφτης τους φέρνει ανατριχίλες καθώς βλέπουν μέσα σε αυτόν σκιές και λάμψεις, στο σκοτάδι.
Μάλιστα από τότε που ο 43χρονος έβαψε τον ξύλινο καθρέφτη σε μεταλλικό ασημί πριν από περίπου δύο μήνες, οι συγκάτοικοι υποφέρουν από εφιάλτες και τα προβλήματά τους έχουν διογκωθεί.
Ο Τζόσεφ μάλιστα σημειώνει πως ξύπνησε με κοκκινίλες σαν γρατσουνιές σε όλο του το σώμα.
Μεταξύ άλλων, στο σπίτι χαλάνε πράγματα ενώ “χάνουν” συνέχεια αντικείμενα.
Ο καθρέφτης δεν είναι σπασμένος παρά έχει λίγες γρατσουνιές και οι δύο συγκάτοικοι τον έβαλαν προς πώληση στο ebay μπας και βρεθεί κάποιος και τον αγοράσει και κοιμηθούν ήσυχα τα βράδια και τους γυρίσει η τύχη.
Η τιμή του καθρέφτη είναι 100 λίρες και ίσως οι πιθανοί αγοραστές που θα εμφανιστούν θελήσουν να τον κάνουν δώρο σε κάποιον που… μισούν!


Ωστόσο, μέχρι τώρα 20.000 άτομα έχουν δει το αντικείμενο και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μερικά άτομα που ασχολούνται με τα παραφυσικά.
“Δε θέλουμε πια τον καθρέφτη στο σπίτι αλλά θέλαμε ο κόσμος να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται”, τονίζουν οι συγκάτοικοι.
Ο 43χρονος θεωρεί δε πως κάποιος δολοφονήθηκε μπροστά στον καθρέφτη και για αυτό έχει στοιχειώσει το σπίτι τους.
Τέλος, ο 20χρονος δηλώνει πως κοντεύει να τρελαθεί με το γιατρό του να του έχει γράψει για πρώτη φορά αγχολυτικά χάπια ενώ έχει την αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα