Όργια Ολυμπιακών διαστάσεων

Στο μυαλό όλων οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων φαντάζουν ημίθεοι, που δεν υποκύπτουν σε ανθρώπινους πειρασμούς. Η αλήθεια, όμως είναι, πως είναι και αυτοί άνθρωποι και μάλιστα άνθρωποι με αυξημένες σεξουαλικές ορμόνες.

Προπονούνται κάθε μέρα επί τέσσερα χρόνια και η ενέργεια που μαζεύεται κάπου πρέπει να ξεσπάσει και όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι αθλητές, η ενέργεια αυτή, και κυρίως η σεξουαλική, πολλές φορές ξεσπάει στο ολυμπιακό χωριό, που μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πάρτυ.

Φανταστείτε χιλιάδες γραμμωμένους αθλητές σε ένα μέρος, με τις ολυμπιακές τους υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει και απλά να χαίρονται την επιτυχία τους.

Το ποτό ρέει και οι διεθνείς σχέσεις με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι, οπότε το ένα οδηγεί στο άλλο και συνήθως καταλήγει στο κρεβάτι.

Ο Αμερικανός αθλητής της σκοποβολής Τζός Λακάτος αποκαλύπτει πως στους Ολυμπιακούς του Σύδνεϋ μετέτρεψε το κτήριο που έμενε σε έναν άτυπο οίκο ανοχής όπου το αλκοόλ ήταν άφθονο και οι γυναίκες ακόμα πιο άφθονες. Μάλιστα, θυμάται ότι τους είχαν αφήσει έξω από την πόρτα ένα τεράστιο κουτί γεμάτο προφυλακτικά για να σιγουρευτούν πως τα πηγαινέλα ήταν τουλάχιστον ασφαλή.

Το ξεφάντωμα συνεχίστηκε και στο αεροπλάνο της επιστροφής. Μετά από προτροπή της αεροσυνοδού όσοι επιβάτες ήθελαν να κοιμηθούν έπρεπε να πάνε στο μπροστινό μέρος, όσοι, όμως, ήθελαν να περάσουν καλά θα πήγαιναν στο πίσω μέρος με τους ολυμπιονίκες. Ο ίδιος ο Λακάτος κράτησε απασχολημένη την θέση 50 για παραπάνω από μια ώρα.

Παρόμοιες αναμνήσεις έχει και ο χρυσός ολυμπιονίκης των καταδύσεων Γκρέγκ Λουγκάνις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στους αγώνες του 1976 οι Αμερικανοί και οι Σοβιετικοί αθλητές σκληρά για το τέλος της διαμάχης των δυο χωρών. Για την ακρίβεια η εργασία τους αυτή συνοδευόταν από βότκα, χαβιάρι και ρώσικη σαμπάνια. Τα πράγματα βέβαια δεν τελείωναν εκεί. Οι αθλητές , ακόμα και οι παντρεμένοι, δεν δίσταζαν να κάνουν σεξ μεταξύ τους, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων πάντα.

Και στο Πεκίνο, όμως δεν πήγαν πίσω. Όπως εξομολογείται η τερματοφύλακας της εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ Χόουπ Σόλο, στην τελετή λήξης γνώρισαν διάφορους διάσημους, μεταξύ αυτών και τον Βινς Βον, τους οποίους έβαλαν κρυφά στο ολυμπιακό χωριό και όπως η ίδια αναφέρει εκείνη την βραδιά πρόσθεσε στην συλλογή της εκτός από το χρυσό και έναν σελέμπριτι του οποίου το όνομα, δυστυχώς, δεν αναφέρει.

Δεν ξέρουμε αν παρόμοια γεγονότα θα εξελιχθούν και στο Λονδίνο, αλλά έχουμε την υπόσχεση του αμερικανού σταρ των 400μ Λασόν Μέριτ ότι  θα αφήσει το στίγμα του και εκτός γηπέδων, αφού στο Πεκίνο τον είχαν καλά κλειδωμένο.

Βέβαια, τους κατανοούμε. Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς όταν βλέπεις τέτοια σώματα να τριγυρνούν όλη μέρα δίπλα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα