Παίκτης της ΑΕΚ πήγε σε γιατρό του Ολυμπιακού!

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει σημειωθεί εδώ στον σκύλο το πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ με τις μεθόδους αποθεραπείας των τραυματιών. Οι παίκτες το έχουν καταλάβει και όπως μας πληροφόρησε έγκυρη πηγή, ένας εκ των «κιτρινόμαυρων» στην προσπάθειά του να λύσει το πρόβλημα τραυματισμού του, προσέγγισε φυσιοθεραπευτή εκτός ομάδας!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Είναι από αυτούς που ήρθαν στην Ένωση κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα με

τους κοιλιακούς του. Μάλιστα, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έπαιζε με ένεση.

Τι έκανε; Την εβδομάδα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήγε για θεραπεία στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Αυτή η κίνηση έγινε με πρωτοβουλία του ατζέντη του, ο οποίος του έκλεισε το ραντεβού και τον συνόδευσε στο φαληρικό κλειστό γήπεδο.

Το γεγονός επιβεβαιώνει ότι στην ΑΕΚ δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι πολλά θα αλλάξουν στο εγγύς μέλλον. Η αρχή έγινε από την ανάληψη των καθηκόντων από τον Τραϊανό Δέλλα και τον Άκη Ζήκο. Άνθρωποι που ξέρουν το τόπι και την ομάδα και σίγουρα θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βελτιώσουν την κατάσταση και να ξαναγίνει η ΑΕΚ …ΑΕΚ!

πηγή: sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα