Παίρνει σκούπα ο Βενιζελος

Εκτός ελέγχου δείχνει να είναι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ και όλοι πλέον ετοιμάζονται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αποφασίσει όπως ήδη έγραψε το «Π» να καθαρίσει με ότι θυμίζει το παλαιό ΠΑΣΟΚ και εάν χρειαστεί να το διαλύσει και να το ξαναφτιάξει από την αρχή.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου

οι σχέσεις είναι σε οριακό σημείο, κάτι που έγινε σαφές στο βασικό σχολιασμό όπου ο πρώην πρωθυπουργός εξομοιώνεται με τον Αλέξη Τσίπρα και το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν»

Ο πρώτος που θα πληρώσει τη νύφη και είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος τον παρομοίασε με τον γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκια γιατί είναι… ορφανός.

Μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του «Πρώτου Θέματος», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκάλεσε ουσιαστικά τον πρώην γραμματέα του κόμματος για απύθμενο πολιτικό θράσος και ανηθικότητα, υποστηρίζοντας ότι όσοι ασκούν κριτική την ώρα της μάχης, θέτουν εαυτούς εκτός παράταξης.

Σκληρή απάντησε όμως επιφύλαξε και για τον Θόδωρο Πάγκαλο ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας με αφορμή τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και υπενθύμισε ότι 240.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ τον εξέλεξαν πρόεδρο, καλώντας ότι όποιον θέλει να κινηθεί παράλληλα με την παράταξη, να κάνει τη δική του διαδρομή.

Πόρτα δεν αποκλείεται να δουν και πολλά στελέχη που ανήκουν στο λεγόμενο παπανδρεϊκό μπλοκ για τους οποίους στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου λένε ότι δεν μπορούν να ανεχτούν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε χέρια.

Ο κ. Βενιζέλος μέσω του skai παραδέχτηκε ότι κάποια στελέχη (πχ Γ. Παπακωνσταντίνου) έπρεπε να έχουν μείνει εκτός ψηφοδελτίων, ενώ αναφέρθηκε σε «βαρίδια» που άφησε τελικά εκτός Βουλής ο λαός.

Παράλληλα επετέθη σε μία «ομάδα βαριδιών» που έχει «μεταστεγαστεί “ολοσούμπιτη” στον ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του συντεχνιασμού, του κρατισμού, του συνθήματος “λεφτά υπάρχουν”, στη χειρότερη εκδοχή του».

Στην ομιλία του στον Κορυδαλλό, έκανε λόγο για «καιροσκόπους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικά λάθη το 2009», φωτογραφίζονται την Λούκα Κατσέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα