Πανάκριβες «ροζ» υπηρεσίες από 19χρονη στην Κρήτη

Με τσουχτερές τιμές πρόσφερε μία 19χρονη κοπέλα από τη Λιθουανία το κορμί της σε όποιον ενδιαφερόταν για συναρπαστικές “ροζ” στιγμές!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, την κοπέλα εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων σε ιστοσελίδα όπου ήταν δημοσιευμένη η αγγελία της… με κάθε λεπτομέρεια μάλιστα! Αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού με την κοπέλα, έναντι του ποσού των 7.000 ευρώ, για διάστημα πέντε ημερών.

Την ημέρα που είχε συμφωνηθεί, η εντυπωσιακή κοπέλα έφθασε σε ξενοδοχείο των Χανίων, από το Ηράκλειο, με ταξί, συνοδευόμενη από μία άλλη γυναίκα.

Η συνέχεια … γνωστή! Η κοπέλα πήρε προκαταβολικά τα χρήματα και αμέσως μετά συνελήφθη. Η αστυνομία αναζητά τη συνοδό της κοπέλας καθώς και έναν άνδρα.

Πανάκριβες και… διεθνείς “υπηρεσίες”

Ωστόσο στη δημοσιότητα έρχονται και άλλες πικάντικες λεπτομέρειες για τη δράση της κοπέλας αλλά και του κυκλώματος, πίσω από αυτή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 19χρονη, που διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, επέλεγε, ανάλογα με τη “ζήτηση” ένα θέρετρο όπου έμενε για λίγες ημέρες, “εργαζόταν”, και μετά έφευγε για άλλο.

Η ταρίφα της καλλίγραμης Λιθουανής, ήταν 1.500 ευρώ την ημέρα, ενώ μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.

Η δράση της δεν επεκτεινόταν μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα