Παπαδημούλης: Η κυβερνητική τρόικα μετράει πληγές

Καυστικά σχόλια για την χθεσινή υπερψήφιση των μέτρων της τρικομματικής κυβέρνησης έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter «μέσα σε 5 μήνες, οι 179 έγιναν 153. Και οι 50 λόγω μπόνους. Πριν εφαρμόσουν τα μέτρα. Το μνημόνιο “τρώει” την κοινωνία, αλλά και τα παιδιά του!».

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

σχολιάζοντας τα οικονομικά μέτρα και τις αντιδράσεις σχολίασε: «Η κυβερνητική τρόικα μετράει πληγές από την ψηφοφορία. Με τα καταστροφικά μέτρα όμως, θα πληγώσει οικονομία και κοινωνία. Να τους σταματήσουμε!

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,με θράσος μιλούν για όσους διαδηλώνουν κατά των μέτρων. Αυτοί που “έχτισαν” τα σημερινά προνόμια στη Βουλή, τα φορτώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ!

Τα μέτρα χτυπούν άγρια συνταξιούχους, εργαζόμενους, ανέργους. Εκεί εστιάζουμε. Το τραγικό κυβερνητικό αλαλουμ με τους υπαλλήλους της Βουλής, δεν το κρύβει!»

«ΝΔ, ΠΑΣΟΚ διαγράφουν όσους ψήφισαν παρών. Οκ η ΔΗΜΑΡ που ψήφισε παρών, αλλά Ναι στον προϋπολογισμό. Δύο μάλιστα ήθελαν να πουν το Ναι από απόψε» ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαρροές κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Σχετικά άρθρα

Πέρασε με 153 “Ναι” το Μνημόνιο 3Σαμαράς: Κάναμε αποφασιστικό βήμα για την ανάκαμψη Επίθεση Παπαδημούλη σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα