Παπαδημούλης: “Να μη θολώνει το μήνυμα μας από φάλτσα στελεχών μας”

Για στροφή της ΝΔ στην “άκρα δεξιά” έκανε λόγο ο κος Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι “Να γινόμαστε ισχυρότεροι σε όλους τους τομείς….και στον τομέα της πολιτικής, ο λόγος μας να είναι πειστικός….το μήνυμα μας να μην θολώνει από φάλτσα ορισμένων βουλευτών μας…”

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ

να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές ο κος Παπαδημούλης είπε χαρακτηριστικά: “Ακόμη και αυτοδυναμία να μας δώσει ο λαός, εμείς θα επιδιώξουμε ευρύτερες συνεργασίες με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς. Μιλάμε για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Δεν θα ζητήσουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από προσωπικότητες οι οποίες θα μπορέσουν να συνδράμουν σε μια τέτοια κυβέρνηση”.

Ο κος Παπαδημούλης απέφυγε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη για τον κο Δένδια, ξεκαθάρισε όμως ότι τη “γραμμή” του κόμματος την εκφράζει ο πρόεδρος και ο εκπρόσωπος τύπου, ενώ – όπως είπε – είναι κατηγορηματικά αντίθετος με τις βαρύτατες κατηγορίες που εκτοξεύονται μεταξύ των κομμάτων μέσα στη Βουλή και οι οποίες αγγίζουν τα όρια ενός “εμφυλιοπολεμικού” κλίματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα