Παράνομο το Mall από το συμβούλιο Επικρατείας!

Του Γιάννη Ντάσκα

Χτύπημα στην καρδιά της διαπλοκής είναι η πρώτη είδηση που έρχεται από το συμβούλιο επικρατείας στην εποχή της προεδρίας του κυρίου Σωτήρη Ρίζου. Μετά από εγκληματική καθυστέρηση 10 ετών έπρεπε να φτάσει αυτή η εποχή της κρίσης και της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας για να κριθεί από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο αυτό που ήξεραν και οι γάτες της διαπλοκής και οι λαδωμένοι ποντικοί της χώρας.

Ότι δηλαδή το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της νοτιανατολικής Ευρώπης χτίστηκε εντελώς παράνομα και χωρίς περιβαλλοντική μελέτη που είναι το Α και Ω, για τέτοια

κέντρα, είχε τον τσαμπουκά της ελληνικής πλουτοκρατίας και των πολιτικών υπηρετών της. Χωρίς αιδώ λένε τώρα ότι όχι μόνο δεν θα βάλουν καμιά δεκαριά στη φυλακή, όχι μόνο δεν θα το πάρουν από τους ιδιοκτήτες να το πουλήσουν στον πλειστηριασμό, όχι μόνο δεν θα αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες να το πληρώσουν δέκα φορές πάνω αλλά θα τους ζητήσουν ουσιαστικά και συγνώμη επειδή η ελληνική δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της.

Τι θα κάνουν; Θα φτιάξουν νόμο για να «θεραπεύσουν» εκ των υστέρων την έλλειψη περιβαλλοντικής μελέτης. Με νόμο, χειρότερο με τον Κουτσονομό του Κοσκωτά είχαν «νομιμοποιήσει» την έλλειψη περιβαλλοντικής μελέτης. Αυτό τον Κουτσονόμο κήρυξε αντισυνταγματικό το ΣτΕ.

Φυλακή δεν θα πάει κανείς για αυτά;

Keywords
Τυχαία Θέματα