Παρέμβαση Στουρνάρα “απέναντι στην τρομολαγνεία” (βίντεο)

«Ουδείς νέος φόρος στα ακίνητα», επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός επιβεβαίωσε τη σκέψη του οικονομικού επιτελείου για προσαρμογή αντικειμενικών και εμπορικών αξιών ακινήτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα προσαρμόσουμε τις αντικειμενικές αξίες όπου διαφέρουν από τις εμπορικές». Ανέφερε δε, ότι

το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ολοκλήρωση του σχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, διαψεύδοντας ότι έχει αποφασιστεί επιβολή φόρου στα αγροτεμάχια, παραπέμποντας, ωστόσο, στην ανακοίνωση του υπουργείου που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι βασικές αρχές του οποίου θα τηρηθούν, όπως είπε ο ίδιος.

«Η πρώτη προτεραιότητα είναι να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία», πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας, συμπληρώνοντας πως «θέλουμε 13,5 δισ. για να γίνει βιώσιμη η χώρα».

Ο υπουργός τοποθετήθηκε σε εφ’ όλης της ύλης οικονομικά ζητήματα, καταλήγοντας πως η παρέμβαση του είχε στόχο να καθησυχάσει τον κόσμο απέναντι στην τρομολαγνεία.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα