Πεδουλάκης: «Ήμασταν όσο σοβαροί χρειαζόταν»

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Ρέθυμνο αφού οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί και εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και σημείωσε: «Νομίζω ότι στον σημερινό αγώνα ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Όπως έπρεπε να είμαστε. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν νοκ

άουτ και έκρινε το αν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ή όχι».

Επίσης αναφέρθηκε στους παίκτες του από τους οποίους έμεινε ικανοποιημένος λέγοντας: «Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Και αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ. Ακόμα, όμως δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ομαδικοί.

Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Όσο για τον Λουκά, τον βάλαμε στην δωδεκάδα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι γιατροί θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Δείτε επίσης:

Κάρι: «Παίξαμε καλά αλλά… »

Ρ. Λ. Ούκιτς: «Ωραίος τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν»

The post Πεδουλάκης: «Ήμασταν όσο σοβαροί χρειαζόταν» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα