Πέντε νέοι τρόποι για να γίνεις «τούρμπο» στο σεξ!

Η βίβλος του καλού σεξ συνεχώς αλλάζει. Ο χρόνος κυλάει, οι εποχές αλλάζουν και το ίδιο και τα «γούστα μας». Μάθε λοιπόν τι ήξερες και τι πρέπει να αλλάξεις ώστε να μην μένεις ποτέ εκτός στο «κρεβατιού».

Τα πέντε facts που αλλάζουν λοιπόν, είναι τα εξής:

Πριν: Αν της αρέσει, συνέχισε να το κάνεις – Τώρα: Μην σταματήσεις ποτέ να πειραματίζεσαι

Η ευαισθησία του σώματός της αλλάζει καθώς τα επίπεδα διέγερσης ανεβαίνουν. «Πειραματίσου και ανίχνευσε τα βήματά σου ώστε αντί να γίνεσαι βαρετός ως ένα βαθμό, να διερευνάς μια σειρά από ευαίσθητα σημεία συστηματικά» αναφέρει η ειδική περί σχέσεων Σούζαν Κουίλιαμ η οποία επικαιροποίησε το βιβλίο της. Αποφασίστε κάποιους κωδικούς επικοινωνίας «πάνω» ή «κάτω» ώστε να μάθεις που πρέπει να βάλεις το χέρι σου. Ή ρώτησέ την «Πώς νιώθεις αν έπρεπε να το βαθμολογήσεις από το 1 έως το 10;» και έτσι ενέτεινε την πίεση.

Πριν: Η φαντασία είναι για τους μοναχικούς – Τώρα: Χρειάζεται να της αποσπάς την προσοχή

Συχνά κατά την διάρκεια του σεξ, οι άνδρες εστιάζουν στην κορύφωση. Το μυαλό των γυναικών περιπλανιέται συχνά όμως και στην φαντασία. Για να φτάσει σε οργασμό, χρειάζεται να έχει καθαρό μυαλό και να παγώσει τις σκέψεις και τις ανασφάλειές της. «Η φαντασία είναι ένας τρόπος για την γυναίκα να αποσυνδέσει το μυαλό της και γίνεται ένα σημαντικός παράγοντας που βοηθά στο να της αποσπάται η προσοχή» δηλώνει η ο Ίαν Κέρνερ συγγραφέας του «Τελειώνει πρώτη». Ενθάρρυνέ την να ξετυλίξει μια ερωτική φαντασίωση προτού η κατάσταση «κορυφωθεί». Έπειτα, μπορείτε να ανταλλάξετε ψιθυριστά προκλητικές φράσεις, ώστε να έχει μια ιστορία να την «ταξιδέψει».

Πριν: Έλεγξε τον ρυθμό – Τώρα: Άστην να πάρει τον έλεγχο

Σε κάθε ιστορική κουλτούρα σχεδόν, ο άνδρας παίρνει τα ινία στο σεξ. Αλλά αυτό είναι αρκετά πατριαρχική στάση. Αφήστε την σύντροφό σας να θέτει η ίδια τον ρυθμό και την ένταση (είτε στην αρχή είτε εξ’ ολοκλήρου, αναλόγως την διάθεση), ώστε να διαπιστώσετε και οι δύο τι είναι το καλύτερο για αυτήν. Όσο περισσότερο το διασκεδάζει, τόσο το καλύτερο για σένα. Ενθάρρυνέ την να είναι από πάνω. Την βοηθά να εκμεταλλεύεται μια μεγάλη γκάμα από στάσεις πάνω σας. «Υπάρχει μεγάλη απόλαυση στο να είσαι ένα ακίνητο αντικείμενο αντίστασης», δηλώνει η Κέρνερ.

Πριν: Τα ερωτικά σπόρ είναι προβλέψιμος – Τώρα: Διαφορετικά αγγίγματα φέρνουν διαφορετικά αποτελέσματα

Η κλειτορίδα της, ο κόλπος της και η ουρήθρα της είναι συνδεδεμένοι και οι ερευνητές πιστεύουν ότι η διέγερση οποιουδήποτε σημείου από τα τρία μπορεί να συμβάλλει στην συνολικό ερεθισμό της. Ο Κουίλιαμ προτείνει παιχνίδια στο γύρω μέρος γύρω από την U περιοχή- το σημείο μεταξύ της κλειτορίδας και του κόλπου που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της ουρήθρας της. Χρησιμοποίησε απαλές, κυκλικές κινήσεις με το δάχτυλό σου. «Τα νεύρα στην περιοχή της ουρήθρας είναι πολύ ευαίσθητα, γι’ αυτό το λόγο η προσομοίωση εδώ δημιουργεί ένα συγκεκριμένο είδος διέγερσης- ένα μαλακό είδος οργασμού, αναφέρει ο διδακτορικός κ. Κουίλιαμ. Σιγουρευτείτε βέβαια ότι έχετε καθαρά χέρια γιατί η συγκεκριμένη περιοχή είναι υπερβολικά ευαίσθητη σε λοιμώξεις.

Πριν: Η ταχύτητα εξιτάρει – Τώρα: Πάρτο πιο αργά..

Τραβήξτε την πίσω όταν πλησιάζει στην κορύφωση καθώς η επανάληψη μπορέι να αυξήσει τον οργασμό της. «Το σασπένς ανεβάζει τα επίπεδα ψυχολογικής διέγερσης», δηλώνει ο Κουίλιαμ. Ζήτησέ της να σου πει πότε πλησιάζει στον οργασμό και εν συνεχεία αποτράβηξέ την για λίγα λεπτά φιλώντας την και επικεντρώσου σε άλλα μέρη του σώματος. Επανέλαβε αρκετές φορές – ώστε να την τρελάνεις. Μην φοβάσαι ότι θα της σταματήσεις τον οργασμό. Χρειάζεται 5 με 10 λεπτά να υποχωρήσει η διέγερση, οπότε ακόμα και αν νομίσει ότι «το έχασε», μπορείς άνετα να την επαναφέρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα