Ποιο είναι το μυστικό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Αν και είναι 48 χρονών πολλές θα ζήλευαν την καλογυμνασμένη σιλουέτα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία από ότι φαίνεται ξέρει πολύ καλά τι κάνει και διατηρείται.

«Μου αρέσει πολύ να νιώθω γυμνασμένη και υγιής. Όταν είσαι νέος δε νοιάζεσαι για το πώς δείχνεις γιατί ξυπνάς κάθε πρωί και αισθάνεσαι πολύ καλά. Τώρα, όμως, που είμαι μεγαλύτερη, πρέπει να κάνω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν κρύβει το γεγονός ότι λατρεύει το φαγητό και της αρέσει να τρώει ζυμαρικά, μπέικον

και τυρί. Όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου έτσι και η Σάρα Τζέσικα τρώει όσο θέλει και γυμνάζεται πολύ για να υπάρχει ισορροπία. Από την άλλη μεριά δεν τρώει junk food και προτιμάει το άπαχο κρέας, τα υγιή λίπη και τις τροφές που είναι χαμηλές σε θερμίδες.

Είτε πηγαίνει να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, είτε βγαίνει έξω για να κάνεις δουλειές προτιμάει να το κάνει με τα πόδια και να μη χρησιμοποιεί αυτοκίνητο. Το περπάτημα, πέρα από το ότι σε βοηθάει να καις θερμίδες, σου φτιάχνει τη διάθεση και βοηθάει την πέψη σου. Ακόμα, όμως, και όταν οι αποστάσεις είναι πιο μακρινές η Σάρα Τζέσικα κάνει τις δουλειές της με το ποδήλατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα