Ποιος από τους δυο είναι πιο επικίνδυνος για την Ελλάδα;

Του Γιάννη Ντάσκα

Αυτή η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η κύρια αιτία της ανόδου σε πρωτοφανή επίπεδα της «Χρυσής Αυγής».

Η Μαρία Ρεπούση είναι,για όσους την γνωρίζουν άτομο πολύ ψύχραιμο και ως γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη «νοοτροπία ταγαριού» η οποία αποτελούσε παλαιότερα κοινή συνισταμένη στο χώρο της.Ασχολείται,ώρες,όπως δείχνει η εμφάνισή της με την…εμφάνισή της και όσοι τη βλέπουν από κοντά την κατατάσσουν «στις γυναίκες που φροντίζουν και προωθούν την ωραία εμφάνισή τους».

Θαυμάσαμε την ηρεμία της στη συζήτηση που είχε με τον Μητροπολίτη Άνθιμο της Θεσσαλονίκης.

Ο

Μητροπολίτης την εξευτέλισε επιστημονικά για όσα είπε αλλά εκείνη παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμη και οι απαντήσεις ήταν τόσο αόριστες επιστημονικά,ώστε η μόνη εξήγηση που μπορεί να χωρέσει στο μικρό μας μυαλό είναι ότι «η Μαρία Ρεπούση δεν εκνευριζόταν,όπως δεν εκνευρίζεται κάποιος που λέει από υποχρέωση κάτι αλλά δεν το πιστεύει».

Από το Βορρά έρχονται συχνά πυκνά διάφορες μπούρδες που λέει κάποιος που ισχυρίζεται ότι έχει και ελληνικές ρίζες. Οι μπούρδες του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Αυτές τις ημέρες ο διαμεσολαβητής για το όνομα Μάθιου Νίμιτς παραδέχθηκε για πρώτη φορά τόσο κατηγορηματικά ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για το όνομα.

Τα Σκόπια θέλουν όνομα που θα αφήνει ανοιχτές τις αλυτρωτικές και ανιστόρητες επιδιώξεις τους.

Έχουμε δυο ερωτήματα:

1.εάν οι ΗΠΑ πιέσουν τον Γκρούεφσκι πραγματικά θα αντέξει παραπάνω απο δυο(2) ημέρες να λέει μπούρδες;
2.ποιές μπούρδες κάνουν περισσότερο κακό στα ελληνικά δίκαια.Του Γκρούεφσκι η της Ρεπούση;
Εχουμε ακόμα την απορία: ο Φώτης Κουβέλης,νουνεχής και σώφρων επιστήμων και πολιτικός δεν αντιλαμβάνεται οτι η κύρια αιτία της συρίκνωσης στο 2,5%(βαρόμετρο ΣΚΑΙ)της ΔΗΜΑΡ και της αντίστοιχης εκτόξευσης της “Χρυσής Αυγής” είναι η Μαρία Ρεπούση;
Αποκλείεται να μην το αντιλαμβάνεται.Αρα;

Keywords
Τυχαία Θέματα