Πότε κλείστηκε το ραντεβού τους με το Mega!

Καζάνι που βράζει θυμίζουν αυτή την εποχή όλα τα κανάλια, μιας και οι συζητήσεις, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις όσων δεν έχουν συμβόλαια σε ισχύ, παίρνουν και δίνουν. Η φετινή χρονιά πνέει τα λοίσθια, η επόμενη για τους τηλε-ανθρώπους βρίσκεται ουσιαστικά προ των πυλών – με την έννοια της προετιμασίας πάντα… – οπότε όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο και όσο πιο γρήγορα τακτοποιηθούν

οι όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν, τόσο το καλύτερο. Ως γνωστόν ο χρόνος είναι χρήμα για την τηλεόραση και πόσο μάλλον τώρα που το χρήμα αυτό το κυνηγάνε όλοι με το… τουφέκι.

Ετσι, μόλις η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν από την Κυλλήνη, φρόντισαν να έρθουν σε επικοινωνία με την διεύθυνση προγράματος του Mega, προκειμένου να οριστεί το πολυσυζητημένο ραντεβού τους με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του σταθμού Πέτρο Μπούτο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα αυτάκια μου, όντως η επικοινωνία του Γιώργου και της Φαίης με τον Πέτρο Μπούτο έγινε και το ραντεβού ορίστηκε άμεσα, κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και κατά πάσα πιθανότατα αμέσως μετά το τέλος του “Πρωινού Mou” !

Σημειωτέον, η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega ρίχνει αυλαία στις 29 του μήνα.

Οπως έχουν δηλώσει δε και η Φαίη και ο Γιώργος, το κλίμα των συζητήσεων μέχρι τώρα ήταν άκρως θετικό και απ ΄ότι όλα δείχνουν και η συνεργασία τους με το Μεγάλο Κανάλι θα συνεχιστεί και το “Πρωινό Mou” θα βρίσκεται στους δέκτες μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ολα αυτά φυσικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μιας και ας μην ξεχνάμε πως η κρίση παίζει περίεργα παιχνίδια και με τα κανάλια !!!

Πηγή: tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα