Που το πάει ο Χρυσοχοΐδης

Ξάφνιασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου και να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Στο ερώτημα πως άλλαξε ξαφνικά άποψη και βρέθηκε στην ίδια όχθη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι απαντήσεις ποικίλουν.Στα πράσινα πηγαδάκια η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι δε θέλει να κάνει ξανά τα λάθη που έκανε πριν από περίπου 9 μήνες όταν δήλωσε δελφίνος, αλλά τελικά ποτέ δεν έθεσε υποψηφιότητα.Λέγεται
πως κατάλαβε έστω και με καθυστέρηση πως ήταν λάθος του να χτυπήσει τόσο σκληρά τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού βρέθηκε σε καραντίνα τόσο από την Κ.Ο. όσο και από τη βάση του κινήματος.Σήμερα ξέρει πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα διαλυμένο κόμμα και για να επιβιώσει πολιτικά θα πρέπει να συνυπάρξει με το προεδρικό περιβάλλον.Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται απέναντι από τον Ε. Βενιζέλο, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί στο νούμερο 2 του κόμματος και να αναπτύξει τη δική του στρατηγική.Εάν τα καταφέρει ίσως στο μέλλον να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και την ηγεσία, αλλά έως τότε ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.
Keywords
Τυχαία Θέματα