Πρώην υπουργοί αναζητούν εργασία…

Την τύχη τους στα έδρανα Πανεπιστημίων αναζητούν αρκετοί πρώην υπουργοί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν. Ωστόσο, όσοι δεν διέθεταν έδρα σε κάποιο Πανεπιστήμιο, αναζητούν, επίσης, εργασία. Άλλοι, δε συγγράφουν βιβλία εκθέτοντας τις πολιτικές και μη εμπειρίες τους ή σε άλλη πρίπτωση συνταξιοδοτούνται.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tovima της Κυριακής, οι πρώην υπουργοί

Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, Νίκος Χριστοδουλάκης διδάσκουν σήμερα σε πανεπιστήμια. Ομοίως και η Λούκα Κατσέλη που επέστρεψε στην έδρα των Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Όσο για τους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Παπαθανασίου, οι οποίοι δεν έχουν έδρα καθηγητή, αναζητούν αλλού την τύχη τους. Ο κ.Παπακωνσταντίνου αναμένεται να εκδώσει το βιβλίο του με τίτλο «Η κρίση για τα κράτη της Ευρώπης και ο ρόλος της Ελλάδας», ενώ ο κ.Παπαθανασίου ακούγεται ότι θα αναλάβει τις τύχες του ΟΠΑΠ.

Αλλά και ο Ευάγγελος Αντώναρος ετοιμάζει δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο «Ο αυτοπροσδιορισμός της Κεντροδεξιάς» και το άλλο τιτλοφορείται «Εμπειρίες πολιτικής».

Στην Εθνική Τράπεζα επέστρεψαν οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Κουσελάς και ο Δημήτρης Καρύδης.

Και η Φώφη Γεννηματά φημολογείται πως θα επιστρέψει στην τράπεζα (αν και ορισμένοι επιμένουν ότι μπορεί να συνταξιοδοτηθεί). Τέλος, η κυρία Χρύσα Αράπογλου επανήλθε στην ΕΡΤ, αλλά δεν πρόκειται να λέει τις ειδήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα