ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα γίνει της τρελής με τα κυκλώματα!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Την αποφασιστικότητα των ελληνικών αρχών να αντιμετωπίζουν τα κυκλώματα παρανομίας και προσβολής της έννομης τάξης υπογραμμίζει η μάχη που έγινε στις φυλακές Τρικάλων για να αποτραπεί η απόδραση του Π.Βλαστού.

Αυτό υπογράμμισε και ο …απλός πολίτης Χρύσανθος Λαζαρίδης κατά την εμφάνισή του στην “εκπομπή του λαού” στο ΜΕΓΚΑ σήμερα το πρωί. Εκεί διευκρίνισε ότι μιλούσε σαν απλός πολίτης και όχι σαν βουλευτής Επικρατείας και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ο

κ.Λαζαρίδης δεν ρωτήθηκε αλλά είναι βέβαιο ότι αν ερωτηθεί θα αποκαλύψει ότι την ίδια αποφασιστικότητα θα δείξουν οι αρχές μας στην πάταξη των κυκλωμάτων που συντόνισαν περίπου 60.000 Ελληνες και αυτοί (οι Ελληνες ντε) …απέδρασαν μερικά δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία.
Είναι οι περίφημες και εντελώς ενδεικτικές λίστες της Λαγκάρντ και των 55.000 Ελλήνων(εφοπλιστών κρατικών στελεχών κλπ) που έβγαλαν στο εξωτερικό χωρίς ανεμόσκαλα περίπου 150 δις ευρώ τα τελευταία χρόνια.
Με αποφασιστικότητα επίσης θα ζητηθεί και λεπτομερής απολογισμός του που ακριβώς ξοδεύτηκαν τα δις των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς στη λίστα Λαγκάρτν υπάρχει όνομα-κλειδί για τους Ολυμπιακούς.
Αποφασιστικά τέλος θα αντιμετωπισθεί και η περίπτωση μεγαλοδημοσιογράφου. Η υπόθεση έχει να κάνει με πολλά ναρκωτικά και κυκλώματα και ξεδιπλώθηκε πριν…13 χρόνια αλλά ακόμα είναι στον πρώτο βαθμό γιατί η αποφασιστικότητα άρχισε από τα…Τρίκαλα και στη συνέχεια θα πιάσει τις λίστες, ύστερα τους Ολυμπιακούς και αν προκάνει και το Κολωνάκι ένθα και ο μεγαλοδημοσιογράφος.
Άμα την έχεις στο αίμα την αποφασιστικότητα και βράζει δεν σε σταματάνε ούτε τα μεγάλα ονόματα,ούτε φράχτες,ούτε ανεμόσκαλες.
Θα γίνει της τρελής λοιπόν και θα δείτε ότι μέχρι το 2100(ανάποδα οι αριθμοί του 2010 είναι ντε…) θα έχει βρεθεί και ο τελευταίος της λίστας Λαγκάρντ. Μετά θα πάρει σειρά η λίστα με τα 55.000 ηχηρά ονόματα και πάει λέγοντας…

Keywords
Τυχαία Θέματα