Σάλος από τις αποκαλύψεις του «Π» για τις σχέσεις Πάλλη-Βουδούρη

Σάλο προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Π» στο φύλλο του προηγούμενου Σαββάτου για τις διασυνδέσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη με τον καταζητούμενο επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη. Όπως πληροφορούμαστε ο κ. Βουδούρης δέχτηκε την έντονη δυσφορία των ανεξάρτητων βουλευτών με τους οποίους συμμετέχει στην νεοϊδρυθείσα κοινοβουλευτική ομάδα.

Μάλιστα στις επικρίσεις που δέχτηκε εκείνος απάντησε ότι έχει εδώ και ένα χρόνο απαντήσει για την υπόθεση αυτή. Ακόμη φέρεται να είπε ότι παλαιότερα είχε χειρουργήσει τον πατέρα του κ. Πάλλη και για να τον ανταμείψει τον έβαλε στο Δ.Σ της εν λόγω ΜΚΟ. Επίσης για να δικαιολογηθεί τόνισε ότι παρευρέθηκε στα εγκαίνια του μουσείου του κ. Πάλλη στο Κορωπί συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές όμως δεν έδειξαν να πείθονται από της απαντήσεις του κ. Βουδούρη και είναι πολύ χαρακτηριστικός ένας διάλογος που ακολούθησε μεταξύ ενός παλαιού κοινοβουλευτικού και ενός νέου. Ρωτάει λοιπόν ο νέος τον παλιό «εσύ είσαι σε καμιά ΜΚΟ;» και του απαντά «Για να είσαι σε ΜΚΟ πρέπει να είσαι ή λαμόγιο ή βλάκας».

The post Σάλος από τις αποκαλύψεις του «Π» για τις σχέσεις Πάλλη-Βουδούρη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα