Νέες επενδύσεις με νέες θέσεις εργασίας σε δήμους

Νέες επενδύσεις σε δήμους της τάξης των 21.337.961,93 ευρώ θα υλοποιηθούν με τη δημιουργία 405 θέσεων εργασίας στους δήμους Ήλιδας, Ρεθύμνου, Τανάγρας, Χαλκιδέων, Μοσχάτου-Ταύρου, καθώς και στο ΤΕΙ Πειραιά.

Πρόκειται για έξι έργα βιοκλιματικών αναβαθμίσεων τα οποία προωθεί το ΥΠΕΚΑ με απόφαση του υπουργού Γιάννη Μανιάτη. ενώ η υλοποίηση τους θα ξεκινήσει το 2013 με την ολοκλήρωση να πραγματοποιείται

εντός του 2015.

Συγκεκριμένα στον δήμο Ήλιδας θα πραγματοποιηθεί η ανάπλαση και η βιοκλιματική αναβάθμιση στο κέντρο της Αμαλιάδας, ενώ στο Ρέθυμνο βιοκλιματικές αναβαθμίσεις θα υλοποιηθούν στους ανοιχτούς δημόσιους χώρους του δήμου, καθώς και στο παραλιακό τμήμα της πόλης.

Αντίστοιχες επενδύσεις θα πραγματοποιηθούν και στα Οινόφυτα, στον δήμο της Χαλκίδας, καθώς και στους ανοιχτούς χώρους του ΤΕΙ Πειραιά, ενώ στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου πρόκειται να γίνει μικροκλιματική αξιολόγηση και βιοκλιματική βελτιστοποίηση, καθώς επίσης και μερική ανάπλαση, οδών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων του βορειοανατολικού τμήματος του δήμου.

The post Νέες επενδύσεις με νέες θέσεις εργασίας σε δήμους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα