Σε πλήρη ετοιμότητα το Λιμενικό(ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη ετοιμότητα το Λιμεναρχείο Στυλίδας για την αντιμετώπιση πιθανής ρύπανσης από διαρροή ποσότητας καυσίμων φορτηγού πλοίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Λιμάνι της Στυλίδας. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου Στυλίδας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία έκτακτη κατάσταση και να αποδείξουν ότι είναι σε ετοιμότητα και ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε παρόμοια περιστατικά.

Ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Υποπλοίαρχος Λιάκος Κυριάκος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία δήλωσε ότι «επειδή στο λιμάνι της Στυλίδας

καταπλέουν πολλά φορτηγά πλοία κάθε χρόνο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε ανάλογο περιστατικό και για αυτό πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα».

“Νιώθουμε ασφάλεια όταν βλέπουμε ότι οι άνδρες του Λιμενικού είναι σε ετοιμότητα.”, τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος, ο οποίος έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με το λιμενικό.

Πηγή: lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα