Σίσσυ Χρηστίδου: Αντιμετώπισα κρίση στον γάμο μου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που έδωσε η  παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό Μου».

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, δίνοντας  μάλιστα απάντηση και στις φήμες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος ΟNIRAMA , Θοδωρή Μαραντίνη.

«Οι αλλαγές που συμβαίνουν

με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο καταλάβαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν ετοιμάζαμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό» ανέφερε μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας πως το στήριγμα της  είναι πάντα ο σύζυγός της που «ήταν τόσο δυνατός, εξαιρετικός και υπομονετικός σ΄αυτό, στη δική μου παράνοια».

 

Πέρα από τα προσωπικά της, η  Σίσσυ Χρηστίδου,  μίλησε και για την πρωινή  εκπομπή που παρουσίαζε μέχρι πρότινος με τον Χρήστο Φερεντίνο σημειώνοντας  «Δεν αισθάνομαι ότι απέτυχε. Η εκπομπή πήγε καλά. Και το κανάλι μας στήριξε. Ήταν καλά πέρυσι, ήταν πολύ καλό το κλίμα.» χωρίς όμως να αποκαλύψει  κάποιο από τα μελλοντικά της σχέδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα